Please rotate your device screen!

Fordítsa el a készülékét a weboldal használatához.

Szolgáltatásaink

Kedves Érdeklődő, 3 napos programunk keretében egy olyan intenzív kikapcsolódást kínálunk, mely tartalmában egyedi és sokrétű.

A 3 terület kapcsán (PSZICHOLÓGIAÉLETMÓDSTÍLUS) alkalmazkodunk az Ön egyedi igényeihez. Amennyiben szeretne részt venni programunkon eldöntheti, hogy egyénileg vagy Önhöz hasonló érdeklődőkkel együttesen valósítja meg a 003.PROJECT-et.

Amennyiben felkeltette érdeklődését a 003PROJECT és eldöntötte, hogy egyéni vagy csoportos foglalkozáson vesz részt, akkor ki kell választania, hogy mely az Ön részére a megfelelő időpont. Egyéni program esetén tudunk időbeosztásához igazodni, csoportos kikapcsolódás esetén pedig ajánljuk a hétfőtől-csütörtökig vagy a szerdától szombatig tartó időtartamot.

Helyszínünk a Hotel Divinus*****, Kelet-Magyarország első ötcsillagos szállodája, mely garancia az Ön felhőtlen kényelméhez.

A 003PROJECT program részvételi díja tartalmazza:

 

Mit kínálunk

Pszichológiai tanácsadás

„Az életnek a kiteljesedéséhez nem tökéletességre, hanem teljességre van szükség.”

A pszichológussal történő beszélgetéskor a bizalmi viszony kialakulása során a résztvevő megoszthatja az őt foglalkoztató gondolatokat, érzéseket, és lehetősége van arra, hogy ezeket a tanácsadóval átgondolja. Segítséget kaphat döntések előkészítésében és meghozatalában, a belső akadályozó tényezők elhárításában. Természetesen az elhangzottakat bizalmasan kezeli a szakember, amit  a titoktartási kötelezettség is erősít.

Többek között felmerülhetnek az alábbi témák:

 • Munkahelyi stressz, munkahelyi konfliktusok kezelése, alá-felé rendeltségi viszonyok
 • Munka, mint addikció – a munkám áldás vagy átok? Szeretjük-e a munkánkat, vagy csak képtelenek vagyunk abbahagyni?
 • Hatékonyságot veszélyeztető függőségi problémák – vásárlás, mobiltelefon, testedzés, alkohol, drog egyéb szerek használata, túlevés
 • Döntési és választási helyzetek –  gátló tényezők feltárása, erőforrások mobilizálása
 • Alvás-ébrenlét zavara – álmatlanság, nehéz elalvás, felszínes alvás, korai/késői ébredés, nappali álmosság
 • Hangulatingadozások, hangulati labilitás, érzelmi instabilitás –  gyakori alul hangoltság, kedvetlenség, örömképesség csökkenése, irritábilitás
 • Fejlődési, önismereti igény – ismétlődő élethelyzetek megértése, belső potenciálok kiaknázása
 • Burn out – kiégés prevenció – a vezetők nagy ambíciókkal és munkakedvvel folytatják hivatásukat. A teljes önalávetés azonban azzal járhat, hogy a pozitív visszaigazolások elmaradnak, a lelkesedés csökken, az inspiráció elakad. Ez nem csupán a munkavégzésre terjedhet ki, begyűrűzik egyéb életterületekre. Mindehhez társulhatnak egészségügyi és kapcsolati problémák.
 • Elveszett motiváció – kívánt életminőség (újbóli) elérése – A motiváció az az inspiráció, lendület, hajtóerő, ami aktív cselekvésre sarkall bennünket. A „belső vizsgálat” során az is kiderülhet számunkra, hogy családi, párkapcsolati, egészségügyi vagy egészen más tényezők is szerepet játszanak a munkahelyi motiváció csökkenésében.
 • Párkapcsolati problémák

Életmód tanácsadás

„Az egészséged megőrzése az egyik legjobb befektetés, semmi mással nem érhetsz el ekkora hozamot.”

Ezzel a ténnyel vitatkozni nem lehet, mindannyiunk álma a hosszan tartó egészséges élet.

Életmód programunkban az Ön életmódját, hivatását, mindennapi rutinját vesszük alapul.

Kulcsszavunk, hogy semmi nagy erőfeszítést nem várunk el, és semmit nem tiltunk meg a táplálkozás során.

Célunk, hogy a 003.PROJECT résztvevője részére a  mindennapjaiban könnyen alkalmazható, de mégis hatékony testmozgást és étrendet javasoljunk.

A program során többet között az alábbiakban leszünk segítségére:

 • Helyes táplálkozás és a mozgás elválaszthatatlan kettőssége az egészségünk megtartásához
 • Étkezési tanácsok: kisebb-nagyobb étrendi és életmódbeli változtatások az egészségesebb, kiegyensúlyozottabb táplálkozás és a súlykontroll érdekében
 • táplálkozással kapcsolatos tévhitek tisztázása
 • táplálkozástudományi alapok megbeszélése érthetően, egyszerűen
 • 1  hetes személyre szabott étrend összeállítása előzetes, személyes konzultáció alapján
 • Ételallergiák, intoleranciák
 • Speciális diéták figyelembevétele, ajánlása
 • Szokásaink kialakítása a mindennapi életvitelünkbe
 • Sport szerepe a stressz csökkentésében
 • Életmódunknak, testalkatunknak megfelelő mozgásforma kiválasztása előzetes, személyes konzultáció alapján
 • Mozgásfajták javaslata
 • 1 hetes egyéni edzésterv összeállítása, és annak gyakorlati bemutatása
 • Gyakorlati elemek elsajátítása a szálloda fitness termében
 • Regeneráció, vitaminok, táplálékkiegészítők javaslata

Protokoll, PR és stílus tanácsadás

„A stílusod elárulja, hogy ki vagy, anélkül, hogy egy szót szólnál.”

 • Üzleti etikett– Egy üzleti találkozón nem elég pusztán a szakmai felkészültség, a sikeres tárgyalás nemcsak a szavakon múlik. A megjelenésre és a szakmai kompetenciákra vonatkozó elvárások mellett a gesztusok, nonverbális megnyilvánulások is jelzésértékkel bírnak.
 • Professzionális üzleti öltözék– Vajon tisztában vagyunk azzal, hogy egy-egy rendezvényen milyen öltözékben illik megjelennünk?  A hivatali és az üzleti megjelenés nem magánügy, sokkal inkább az adott cég, szervezet hiteles képviselete. A 003PROJECT tanácsadója praktikus útmutatást ad a különböző rendezvényekre vonatkozó Dress code szerinti megjelenés, illetve az adott szakterülethez illeszkedő öltözék kiválasztásához.
 • Hétköznapi etikett – a kifinomult modor a hétköznapokban is rendkívüli előnyökkel jár, az illemszabályok ismerete a különböző szituációkban nagy segítség, legyen szó akár társasági összejövetelekről, éttermi vacsoráról vagy egy új kapcsolat kialakításáról. Kerülje el az illemtani bakikat, s legyen ura bármilyen helyzetnek!
 • Egyéni stílus kialakítása, szín- és testalkat elemzés– Stílustanácsadónk közreműködésével megtalálhatja az Ön személyiségéhez illeszkedő stílusirányzatot, s kiderül, melyek a legelőnyösebb színek és szabásvonalak, amelyek üdévé varázsolják a megjelenését.
 • Médiafelkészítés– Kamera elé kell állnia, de nem tudja, mit és hogyan mondjon? Mit vegyen fel, hogyan viselkedjen? Professzionális felkészüléssel és kommunikációval a nyilvánosság esetleges csapdái elkerülhetővé válnak.
 • Kríziskommunikáció– A rendkívüli helyzetek veszélybe sodorhatják a céget, negatív színben tüntethetik fel a vezetőjét, a megfelelő kríziskommunikáció azonban gyakorlati megoldást nyújt. Bízza szakemberre a krízisterv kidolgozását, s így az előre nem tervezhető helyzetekben is garantált a sikeres fellépés, amely az ügyfelek és a partnerek bizalmának megtartását eredményezi.

 

PROGRAMJAINK

Jelentkezés módja, részvételi és lemondási feltételek, pénzügyi információkról bővebben itt olvashat:

Általános Szerződési Feltételek

003PROJECT helyszíne – 5 csillagos kikapcsolódás

A Hotel Divinus***** Kelet -Magyarország első ötcsillagos konferencia és wellness szállodájaként a debreceni Nagyerdőnek a kapujában nyitotta meg szobáit és lakosztályait. A Hotel Divinus*****, ahol a nyugalom, a kultúra és a modern világ találkozik.

A szálloda wellness centruma közel 1000 négyzetméteren egyedülálló szauna parkkal és hozzátartozó pihenőparkkal várja vendégeit. A wellness centrum több medencével többek közt 25- méteres úszómedencével, melegvizes merülő medencével, gyermekmedencével, valamint szoláriummal felszerelt.

Wellness centrumának részeként a wellness szálloda fitnesz részlege 120 négyzetméteren Technogym és Nautis kardió gépekkel, valamint minden testrészt megmozgató erőfejlesztő gépekkel berendezett teremmel várja az aktív pihenés és sportolás szerelmeseit.

A szálloda egy 300 fős étteremmel várja vendégeit.

A szolgáltatásokat illetően 24 órás recepció szolgálattal, conciérges szolgáltatásokkal, 24 órás szobaszervizzel, zárt és kamerával megfigyelt mélygarázzsal, csomaghordási lehetőségekkel, londiner és bellboy szolgálattal rendelkezik.

A Hotel Divinus***** a Hotelstars Union által kialakított és nemzetközileg elfogadott kritériumrendszerének megfelelően rendelkezik az ötcsillagos szálláshely használatával. A Hotel Divinus***** szolgáltatásait a Hotelstars Union által kialakított ötcsillagos kritériumrendszeréhez igazodva alakította ki és a kialakított szabályrendszernek megfelelően végzi mindennapi működését.

(tovább…)

További részletek