Please rotate your device screen!

Fordítsa el a készülékét a weboldal használatához.

Csoportos 003PROJECT – kapcsolódjon ki közösen a kollégáival vagy barátaival

Időpont:   I. egyéni egyeztetés szerint
Helyszín:   Debrecen, Hotel Divinus*****
Ár:   280 000 Ft nettó / fő , 4 nap, 3 éjszaka (csoport esetén minimum 6 fő, maximum 8 fő vesz részt a projectben)

Jelentkezem

Csoportos 3 napos programunk keretében Önhöz hasonló kvalitású társakkal vesz részt a programokon, amelynek szintén megvan a maga előnye van. Csoportos szinten több nézőpont megismerésére van lehetőség, kitűnő alkalom szakmai tapasztalatcserére és a társaskészségek finomhangolására.

Jelentkezés menete: az online jelentkezési űrlap beküldését követően kolléganőnk 72 órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot, és időpontot egyeztet a 003projectre. Az eseményre való jelentkezés, azaz a kitöltött és visszaküldött online jelentkezés hivatalos megrendelésnek számít és pénzügyi kötelezettséget von maga után. Az aktuális részvételi díj elfogadásának és egyben megrendelésnek minősül, ezért az esemény megvalósulása esetén fizetési kötelezettséget von maga után.

Számlázás, pénzügyi feltételek: program kezdete előtt 10 munkanappal díjbekérőt küldünk, melynek fizetési határideje programot megelőző 5. munkanap. Az összeg beérkezését követően előlegszámlát állítunk ki, mely igazolja az Ön befizetését. A 003project megvalósulása után kiállítjuk nullás összegű végszámlánkat, mely a következő tételeket tartalmazza: szállás, étel-ital-szervízdíj, szakmai tanácsadás, minusz előleg összege.

Lemondási feltételek: Az eseménytől való távolmaradás előzetes lemondás nélkül nem mentesít a részvételi díj megfizetésének kötelezettsége alól. Lemondást csak írásban fogadunk el a következő elérhetőségen: info@003project.hu. A részvételt a program előtti 10. munkanap 15:00 óráig fizetési kötelezettségek nélkül írásban visszamondhatja. Határidőn belüli lemondás esetén a már esetlegesen átutalt részvételi díjat 100 %-ban visszatérítjük. Ezen időponton belül történő visszamondás esetén (eseményt megelőző 5. és 10. munkanap 15:00 óra között) a díj 50%-át köteles megtéríteni.  5 munkanapon belül a megrendelt szolgáltatások ellenértéke teljes egészében kiszámlázásra kerül.

Témakör egyeztetés, egyéni szabad program választás, előzetes kérdőív kitöltése: a 003projectet a csoport igényeire szabjuk. Ennek megfelelően a 3 témakörre vonatkozóan egy-egy rövid kérdőívet küldünk meg emailben az Ön részére.

A pontos tematikát, órarendet a program előtti 5. napon megküldjük Önnek. Szabad program választására is van lehetősége, ( pl. szauna szeánsz), amelyet szintén igény esetén a részvételi árban biztosítunk.

A 003PROJECT program részvételi díja tartalmazza:

Várjuk sok szeretettel a 003PROJECT résztvevői között!

Jelentkezés