Please rotate your device screen!

Fordítsa el a készülékét a weboldal használatához.

Képzéseink

MUNKAHELYI IMÁZS, azaz milyen a jó vezető és asszisztens jelleme - első benyomástól - a sikeres tárgyalástechnikáig

Időpont

I. szint: 2023.11.30. csütörtök  09.00 – 16.30

II. szint: 2024.01.29. hétfő  09.00 – 16.30

Helyszín

Ensana Thermál Hotel Margitsziget****

Ajánló

2023. őszén a 003project csapata államilag akkreditált protokoll I. és II. szintű képzést indít.

A képzés során bepillantást és elsajátítható tudás nyerhet többek között a viselkedéskultúra, business look, étkezési etikett valamint a hiteles cégkommunikáció, hírnévmenedzsment, tárgyalástechnika rejtelmeibe. Mindehhez szakmailag elhivatott, gyakorlati szakember van segítségünkre abban, hogy inspiráló élményekkel, információkkal gazdagodjon.

A résztvevők száma 40 főben korlátozott.
A résztvevő a képzés sikeres elvégzését követően államilag elismert tanúsítványt kap.

Képzés témakörei:

I. SZINT:

1. 08:45-09:00

09.00-09.40

Regisztráció (reggeli ellátás: kv,tea, édes-sós sütemény)

A protokoll jelentősége, európai etikett

 

40 perc

2. 10.40-11.10 Üzleti és hivatali etikett alapjai 90 perc
3. 11.10-12.00 Megjelenéskultúra – első benyomás jelentősége 50 perc
12.00-13.00 Ebédidő: svédasztalos ebéd (előételek levesek, főételek, köretek, saláták, desszertek, kávé, frissítő víz)
4. 13.00-13.50 Business look, Dress code szabályok 50 perc
5. 13.50-15.00 Étkezési etikett 70 perc
6. 15.00-16.00 Kulturáltan minden kultúrában – nemzetközi sajátosságok 60 perc
7. 16.00-16.30 Ellenőrző teszt megírása 30 perc

II. SZINT:

1. 08:45-09:00

09.00-09.40

Regisztráció (reggeli ellátás: kv,tea, édes-sós sütemény)

Cégkommunikáció, cégkultúra, hitelesség

 

40 perc

2. 10.40-11.10 Protokoll a rendezvényszervezésben 90 perc
3. 11.10-12.00 Sajtómenedzsment 50 perc
12.00-13.00 Ebédidő: svédasztalos ebéd (előételek levesek, főételek, köretek, saláták, desszertek, kávé, frissítő víz)
4. 13.00-13.50 Médiafelkészítés 50 perc
5. 13.50-14.50 Kríziskommunikáció 60 perc
6. 14.50-16.00 Tárgyalástechnika 70 perc
7. 16.00-16.30 Ellenőrző teszt megírása 30 perc

Előadónk

 • Koncz Veronika – protokoll és PR szaktanácsadó, stylist és stílustanácsadó

Bővebben előadónkról a Rólunk menüpontban olvashat.

Tematika

I. SZINT II. SZINT
1. Hétköznapi viselkedéskultúra 1. Cég/szervezeti kommunikáció –  kultúra – hitelesség –  imázs
Hétköznapi etikett – a kifinomult modor a hétköznapokban is rendkívüli előnyökkel jár, az illemszabályok ismerete a különböző szituációkban nagy segítség, legyen szó akár társasági összejövetelekről, éttermi vacsoráról vagy egy új kapcsolat kialakításáról. Kerülje el az illemtani bakikat, s legyen ura bármilyen helyzetnek! A vonzó és prosperáló cég/szervezeti kultúra kialakítása – A munkavállalói márkaépítés egy olyan biztos befektetés, amely garantálja, hogy a dolgozók legyenek a cég/szervezet legjobb reklámhordozói. De hogyan lehet ezt elérni?
2. Üzleti etikett – közszolgálati protokoll Hiteles kommunikáció – Hogyan legyen még több elégedett ügyfele,partnere? Mitől lesz hiteles egy szervezet? Praktikus tanácsok az eredményesség érdekében.
A kulturált munkahelyi és társadalmi kapcsolatok alapjai – Alapvető illemszabályok a hétköznapokra: üdvözlés, kézfogás, előzékenység, megszólítás, kapcsolatépítés, tegeződés, telefonálás, metakommunikáció. Hírnévmenedzsment – A jó hírnév aranyat ér! Tegye ismertté tevékenységét, s kerüljön a figyelem középpontjába!
Üzleti etikett– Egy üzleti találkozón nem elég pusztán a szakmai felkészültség, a sikeres tárgyalás nemcsak a szavakon múlik. A megjelenésre és a szakmai kompetenciákra vonatkozó elvárások mellett a gesztusok, nonverbális megnyilvánulások is jelzésértékkel bírnak. Belső kohézió erősítése – Sok a súrlódás a kollégák között? A kommunikációs tanácsadásokon praktikus megoldásokat kap a hétköznapi helyzetek megoldására. Az igényes, magas szintű cégkultúra kialakítása a hatékony működést fogja eredményezni.
3. Megjelenéskultúra Az elégedett ügyfélélmény elérése és megőrzése – Szeretné profitját növelni és elérni azt, hogy az ügyfelek,partnerek Önt válasszák a versenytársakkal szemben? Mi az, ami pozitív ügyfélélményt eredményezhet? Hogyan lehetséges az ügyfelek hosszútávú megtartása?
Valóban azt mutatjuk, amit szeretnénk? Szavak nélkül, csupán a gesztusainkkal is információt közvetítünk magunkról – a nonverbális kommunikáció jelentősége 2. Protokoll
Az első benyomás – Az adott partner ekkor dönti el, hogy lesz-e következő találkozó. A személyes és az üzleti kapcsolatok további alakulása nagymértékben függ az első találkozástól. Ha fontos Önnek a másik fél, tegyen meg mindent a kedvező benyomás érdekében! A protokoll jelentősége a rendezvényszervezésben – Magas szintű delegációk fogadásakor elengedhetetlen a protokollszabályok ismerete. Ki fogadja a vendéget, és hol? Kell kísérő? Hova ültessük? Hogyan alakuljon a beszédek sorrendje? Mi legyen az ajándék, és mikor kell átadni?
4. Business look: professzionális öltözet az üzleti világban – A ruha teszi az embert? Kommunikáció a megjelenés és viselkedés által. Hivatali rendezvények eleganciája – A hivatal méltóságának kifejezése megjelenik a rendezvények lebonyolításának módjában is a külvilág számára. A protokolláris ismeretek alkalmazása ad eleganciát és méltóságot a hivatali rendezvényeknek, legyen szó koszorúzásról, díjátadásról, szalagátvágásról, ünnepségekről.
Professzionális üzleti öltözék– Vajon tisztában vagyunk azzal, hogy egy-egy rendezvényen milyen öltözékben illik megjelennünk?  A hivatali és az üzleti megjelenés nem magánügy, sokkal inkább az adott cég, szervezet hiteles képviselete. A 003PROJECT tanácsadója praktikus útmutatást ad a különböző rendezvényekre vonatkozó Dress code szerinti megjelenés, illetve az adott szakterülethez illeszkedő öltözék kiválasztásához. 3. Sajtómegjelenés  – Médiafelkészítés
Mit üzen az öltözékünk? Kommunikáció a megjelenés által. Mely öltözékek illenek az egyes cégekhez? Hogyan és miről informálja az ügyfelet a cég munkatársainak megjelenése? Sajtómenedzsment – Hogyan tudja elérni, hogy felfigyeljen Önre a sajtó? Miként generálhatunk sajtómegjelenéseket? Mit tegyünk, ha éppen el akarjuk kerülni a hírverést?
Elegancia és stílus a hétköznapokban – A belső és külső összhang, az egyediség és a kisugárzás megjelenése az öltözködésben. Mitől függ az, hogy egy szín jól áll-e Önnek? Ismerje meg a Dress code szabályait és stílustippek hétköznapra és alkalomra. Sajtótájékoztatók szervezése – Kerülje el a buktatókat, nyűgözze le a résztvevőket a rendezvény hibátlan lebonyolításával, s kapjon pozitív sajtóvisszhangot az esemény!
5. A nő és a hölgy attitűd  / férfi vagy gentleman? Médiafelkészítés– Kamera elé kell állnia, de nem tudja, mit és hogyan mondjon? Mit vegyen fel, hogyan viselkedjen? Professzionális felkészüléssel és kommunikációval a nyilvánosság esetleges csapdái elkerülhetővé válnak.
A nő és a hölgy közötti különbség – Kétféle attitűd, melyek alapjaiban határolják be a kisugárzást. Mitől lesz vonzó az egyik, és mi miatt érezzük kellemetlenül magunkat a másik társaságában? Médiaszereplés a gyakorlati tanácsai – TV szereplésekhez: Hogyan erősítsük nonverbális eszközökkel a mondandónkat? Milyen öltözéket válasszunk? Hogyan nyújtsuk azt, amit utólag látni szeretnénk?
Mitől tartanak a nők gentlemannak egy férfit? – Meghatározó-e a ruha márkája, vagy inkább a tökéletes arc és testalkat az, amitől sármossá válik valaki? Miben rejlik az úriemberek vonzereje? 4. Kríziskommunikáció – S.O.S  – Mit tegyünk, ha beüt a krach?
5. Étkezési etikett A rendkívüli helyzetek veszélybe sodorhatják a céget/szervezetet, negatív színben tüntethetik fel a vezetőjét, a megfelelő kríziskommunikáció azonban gyakorlati megoldást nyújt. Bízza szakemberre a krízisterv kidolgozását, s így az előre nem tervezhető helyzetekben is garantált a sikeres fellépés, amely az ügyfelek és a partnerek bizalmának megtartását eredményezi.
Étkezési etikett itthon és külföldön – Akár vendégként, akár vendéglátóként vagyunk jelen egy rendezvényen, tisztában kell lennünk a kulturális szokásokkal, vallási előírásokkal, melyek ismerete sok kellemetlenségtől menthet meg bennünket. Legyen ura a helyzetnek az étkezési etikett szabályok ismeretének birtokában! Kríziskommunikáció gyakorlata – Hogyan mentse meg cége/szervezete hírnevét, ha beüt a krach? Azonnali és gyors segítség a nehéz időkben a szakértőtől. Hatékony támogatás, valódi megoldás a válsághelyzetekre, melyekből mindig van kiút a kríziskommunikációs szakember segítségével! Cége a pillanatnyi, kilátástalan helyzetből a megfelelő, irányított kommunikációs stratégiával megerősödve, újra előnyös helyzetbe kerülhet, s már csak egy rossz emlék lesz a nehéz időszak.
6. Kulturáltan minden kultúrában – a legjobb útlevél a jó modor 5. Tárgyalástechnika
Kulturáltan minden kultúrában – Külföldi partnerekkel kell tárgyalnia? A sikeres üzleti kapcsolatokhoz elengedhetetlenek a kulturált, vendégorientált gesztusok. Legyen tisztában az illő viselkedés és fogadás szabályaival, és tegye vonzóvá cégét már az első találkozáskor! A képzés résztvevői megismerkedhetnek azokkal az alapvető kompetenciákkal, amelyek egy sikeres üzleti tárgyalás során elengedhetetlenek, és gyakran szerződések múlhatnak ezeken az apró dolgokon. A tárgyalástechnikai eszközök elsajátítása képessé teszi a résztvevőket arra, hogy felkészülten érkezzenek egy-egy tárgyalásra, s tudatosan alkalmazzák mindazokat a metakommunikációs elemeket is, amelyek által előnyös helyzetbe kerülhetnek a tárgyalás előkészületi szakaszától kezdve a megállapodásig.

Részvételi díj

 • Teljes ár:  nettó   65 000 Ft  / résztvevő / képzési szint
 • Egy intézménytől/cégtől legalább 3 fő jelentkező esetén nettó 55 000 Ft  /résztvevő / képzési szint
 • Kedvezményes ár a két képzés együttes jelentkezése esetén  nettó 120 000 Ft /résztvevő / I. + II. képzési szint

 

Jelentkezés módja: oldal alján lévő online űrlap beküldésével

A résztvevők száma 40 főben korlátozott.

A részvételi díj magában foglalja:

 • az előadás jegyzet anyagát nyomtatott formában
 • a regisztráció ideje alatt reggeli ellátás: 08.45-09.00 kávé, üdítő, ásványvíz, sós sütemény
 • az ebédszünetben: kávé, limonádé, víz, svédasztalos ebéd (előételek levesek, főételek, köretek, saláták, desszertek)

Információk

1.  Díjbekérő – számla – fizetési feltételek

Díjbekérő: a jelentkezést követő 72 órán belül díjbekérőt küldünk, melynek fizetési határideje programot megelőző 10. munkanap.

Számlázás: Az összeg beérkezését követően előlegszámlát állítunk ki, mely igazolja az Ön befizetését. A 003project megvalósulása után kiállítjuk nullás összegű végszámlánkat, mely a következő tételeket tartalmazza: szállás, étel-ital-szervízdíj, részvételi díj, mínusz előleg összege.

2. Jelentkező személyének változása:

A program napját megelőző 2. munkanap 17:00 óráig van lehetősége résztvevői névváltoztatásra írásban (info@003project.hu), amennyiben a jelentkező nem tud az eseményen részt venni.

3.  Lemondási feltételek

Lemondást csak írásban fogadunk el a következő elérhetőségen: info@003project.hu. A részvételt a program előtti 10. munkanap 15:00 óráig fizetési kötelezettségek nélkül írásban visszamondhatja. Határidőn belüli lemondás esetén a már esetlegesen átutalt részvételi díjat 100 %-ban visszatérítjük. Ezen időponton belül történő visszamondás esetén (eseményt megelőző 5. és 10. munkanap 15:00 óra között) a díj 50%-át köteles megtéríteni vagy személycserét kérhet. Az 5 munkanapon belül a megrendelt szolgáltatások ellenértéke teljes egészében kiszámlázásra kerül. A díjbekérő nem megfizetése, nem számít lemondásnak, a jelentkezést csak írásbeli lemondás esetén töröljük!

Továbbá felhívjuk a jelentkezők figyelmét, hogy az előadó lemondása esetén, valamint érdeklődés hiányában a program elhalasztására a jogot fenntartjuk. Ebben az esetben a jelentkezőket e-mailben értesítjük, és a már befizetett részvételi díjat teljes egészében visszautaljuk, vagy a következő időpontra – jelentkező beleegyezésével – átregisztráljuk. A jelentkező ezen túlmenően további pénzügyi igényre nem tarthat jogot.

Részletes információk bővebben itt olvasható: ÁSZF

Közlekedés, megközelíthetőség, útvonaltervezés:

Útvonaltervezéshez kattintson ide: https://www.ensanahotels.com/grand-margaret-island/hu/a-szalloda/megkozelites

Helyszín megközelítése autóval:

A Margitszigetre autóval csak az Árpád híd irányából lehet lehajtani mind Buda felől, mind Pest irányából. A lehajtót követően balra kell kanyarodni (járdasziget megkerülésével a kötelező haladási irány szerint), így a beléptető kapuhoz/sorompóhoz történik az érkezés.
A sorompónál található parkoló őrház, mely oldalán van elhelyezve a jegykiadó automata,ahol a gomb megnyomásával ad ki jegyet a rendszer.A sorompón való belépéskor kérem a hotel gombot nyomja meg. A sorompó felnyílását követően érkezés a parkolóba. A parkolójegyet kérjük hozzák be magukkal a szállodába

Parkolási rend:

A szálloda a konferencia résztvevőinek kedvezményes parkolási díjat biztosít. Szálloda recepcióján történő fizetés 440.-Ft/szgk/óra. Ehhez kérjük a sorompónál való behajtáskor a HOTEL gombot nyomja meg, mert csak ez esetben tudják érvényesíteni a kedvezményt. Amennyiben Ön nem a Hotel, hanem Margitsziget gombot nyomja meg a parkolás költsége  a sorompónál történő fizetés esetén 600.-Ft/szgk/óra.  A parkolási költség a konferencia végén egy összegben fizetendő, parkolási költségről cége/intézménye részére költség számla kérhető.

Helyszín megközelítése metróval,busszal:

A Margitsziget a 26-os autóbusszal közelíthető meg.Végállomásai: Árpád híd pesti hídfő vagy a Nyugati pályaudvar. Megálló neve: Szállodák. A buszok megállója a Nagyrét elején van,a rendezvény helyszíne a balra eső 9 emeletes épület.
Metróval:M3-as metróval az Árpád híd pesti hídfői, majd a 26-os autóbusz Szállodák megállónál kell leszállni.M3-as metróval Nyugati pályaudvar megállóig, majd 26-os autóbusz Szállodák megállónál kell leszállni.

Számlakiállító adatai

Cégnév:                         Enkonferenciam.hu Company – Garamvölgyi-Hutóczki Márta E.V.

Székhely:                     4031 Debrecen, Tócópart u. 18.

Adószám:                    67364824-1-29

Nyilvántartási szám: 50123625

Felnőttképző nyilvántartási száma: B/2024/000283

Bankszámlaszám: 10702064-68592417-51100005

Jelentkezés

  * végszámla alapján történő utalás jelölésekor a 1-2 fő esetén a teljes ár, illetve 3 vagy afeletti főnél a csoportos ár kerül kiszámlázásra
  ** díjbekérő alapján történő utalás jelölésekor a 1-2 fő esetén a kedvezményes ár, illetve 3 vagy afeletti főnél a csoportos ár kerül kiszámlázásra