Please rotate your device screen!

Fordítsa el a készülékét a weboldal használatához.

Rólunk

Kedves Látogató, szeretettel üdvözöljük!

Garamvölgyi-Hutóczki Márta vagyok a 003 PROJECT.hu megálmodója. Az elmúlt 12 éves rendezvényszervezői tapasztalatom inspirált arra, hogy megvalósítsam a 003 PROJECT-et. 2007-ben végeztem,  diplomát szereztem gazdálkodási szak, vállalati szakirányon valamint kommunikáció szak, és ezen belül  PR szakirányon.

A vállalati kommunikáció és  az üzleti PR mindig is nagyon kedvelt témakör volt számomra. Friss diplomásként közgazdászként helyezkedtem el, és ezen a területen dolgoztam, mely által beleláttam a versenyszféra működésébe.  Aztán az élet úgy hozta, hogy rendezvényszervezőként is kipróbálhattam magam, amiben úgy érzem kiteljesedtem, szívvel-lélekkel végeztem.

Munkám során mindig is elsődleges volt számomra a szakma megújításának igénye. Jómagam is több országos protokoll konferenciát szerveztem neves szakemberekkel. A PR-t és protokollt tovább gondolva fontosnak láttam, hogy ne csak a magánszemélyek és üzleti cégek külső stílusával, „homlokzatával” foglalkozzam, hanem a „belső stílussal” is, azaz a gondolkodásmód, motiváció és döntéshozatal hátterével, melyek az egyén és vállalatok pszichológiáját, sikerességét meghatározzák.

A PR és PSZICHOLÓGIA azonban csak akkor lehet eredményes, ha egészségesen, harmonikusan érezzük magunkat a bőrünkben. E kettő közötti nélkülözhetetlen kapocs, az ÉLETMÓD, azaz a sport és a táplálkozás.

Rohanó, instant világunkban mindenre van időnk, csak magunkra nem. Pedig ha lelkünk, testünk, elménk toppon van, az a  környezetünkben is pozitív láncreakciót indíthat el .

A 003 PROJECT ebben próbál Önnek segíteni egy innovatív programmal.

„Önmagadat nem megtalálni, hanem megteremteni kell.”

Amennyiben van kedve csatlakozzon hozzánk  és töltsön el velünk 3 teljes napot inspiráló élményekkel, amit igyekszünk az Ön egyedi igényeire alapozni.

Várjuk sok szeretettel szakmai konferenciáinkon, valamint Debrecenben akár egyéni, akár csoportos programjainkra ötcsillagos környezetben egy élmény teli 3 napos kikapcsolódásra.


A csapat

Dr. Pataky Nóra

klinikai pszichológus

A tanácsadás a belső erőforrások mobilizálására irányul, a személyes igények, vágyak hangsúlyosabb előtérbe kerülése során jobban megérti saját magát a kliens.

Ezáltal harmonikusabban tud kapcsolódni a külső elvárásokhoz, munkahelyi szerepeihez, hatékonyabb egyensúlyt tud találni a mindennapokban is.

2005-ben végeztem a Debreceni Egyetemen, majd a SOTE-ÁOK-on klinikai szakpszichológus végzettséget szereztem, 2014-ben pedig doktoráltam pszichológiából.

Az évek során tapasztalatot szereztem gyermekkel, felnőttekkel és családokkal való munkában is.

Gyakran dolgozom csoportokkal önismereti célból, stressz- és konfliktuskezelési kérdésekre irányulva, düh- és indulatkezelési nehézségek során és a kiégés megelőzése céljából.

Hiszek abban, hogy a résztvevő a tanácsadási folyamat eredményeként, a személyes kapcsolataiban és a munkájában is minőségi változást lesz képes kialakítani és megélni.

Az évek alatt kiemelten foglalkoztam a tehetség témakörével (azonosítás, fejlesztés, tehetséges személyiség), a szorongás kezelésével és a teljesítményhez való viszonyával, a személyes- és társas hatékonysággal, a szociális kompetenciák fejlesztésével, illetve a problémás viselkedéssel.

A pszichológus és  tanárképzésben is részt veszek egyetemi oktatóként a Debreceni Egyetem Pszichológiai Intézetében.

 

Rénes Janka

Táplálkozástudományi szakember, élelmiszermérnök, testépítés-fitness sportoktató, személyi edző

Az ember szinte bármit megvásárolhat, de az egészségét nem. Éppen ezért nagyon fontosnak tartom, hogy szokásainkat úgy alakítsuk ki, hogy azok illeszkedjenek az életvitelünkbe, kényelmesek és kellemesek legyenek, mégis az egészségünket szolgálják.

Ezért mindenki számára egyéni mozgástervet, étrendet és életmódot javaslok, ami nagyobb erőfeszítés nélkül alkalmazható a kliens mindennapjaiban, mégis hatékony.

Hiszem, hogy a helyes táplálkozás és a mozgás a kulcsa az egészségmegőrzésnek, és hogy a kettő nem választható el egymástól.

Mivel jelenleg a táplálkozástudomány az egyik leggyorsabban fejlődő tudomány, ezért folyamatosan bővítem tudásom az új kutatások eredményeivel, és a korábbi, téves meggyőződéseket is igyekszem minél több ember mindennapjaiból eltüntetni.

Az edzés fiatal korom óta az életem része, és hamar rájöttem, hogy az edzői hivatás az én utam. 7 éve kezdtem el személyi edzőként dolgozni, de hamar beláttam, hogy a látványos és eredményes változásokhoz elengedhetetlen az étrendi ajánlások is.

Mivel mindenben a legjobb minőséget szeretném nyújtani, a táplálkozással kapcsolatos tudásomat a Debreceni Egyetem orvosi karának táplálkozástudományi mesterképzésén szereztem meg.

Koncz Veronika

Protokoll és PR szaktanácsadó, stylist és stílustanácsadó

Meggyőződésem, hogy az önazonos stílus és a klasszikus viselkedési szabályok alkalmazása nemesebbé teszi a mindennapjainkat, és önmagunk számára is örömöt okoz.

Üzleti megbeszélések, fogadások alkalmával bárki kerülhet olyan szituációba, amikor elgondolkodik, vajon mit mond az etikett, mi lenne a helyes magatartás. Tréningjeim számos, hétköznapi szituációban előforduló helyzetre választ adnak, melyek a sikeres és magabiztos fellépés alapját képezik.

A harmonikus megjelenés és kifejezésmód elsajátítása, a jómodor alapelveinek gyakorlati alkalmazása rendkívüli előnyökkel jár a karrierépítés során. A különböző rendezvényekre vonatkozó Dress code előírások betartása kifejezi azt a magas szintű tudást, melyet programjainkon elsajátíthat, hiszen az öltözék rengeteg információt közvetít a viselőjéről, és sokkal hamarabb kommunikál, mint a szavak. A stílustréningek segítséget nyújtanak abban, hogy Ön is megtalálja a személyiségéhez és hivatásához illeszkedő stílust, mely igényességet és profizmust sugároz.

Protokoll szaktanácsadói képzettségemet a Budapesti Metropolitan Egyetemen szereztem, s itt vettem át mesterdiplomámat MBA Public Relations (PR) szaktanácsadóként, majd a protokollhoz és a megjelenéskultúrához kapcsolódóan personal stylist és stílustanácsadó végzettséget szereztem. Szaktudásomat több, mint két évtizeden át a közszolgálatban kamatoztattam, néhány éve pedig az egyre növekvő igényt kielégítve előadásokat, tréningeket tartok cégek, önkormányzatok, kulturális intézmények, iskolák és egyéni ügyfelek számára.