Please rotate your device screen!

Fordítsa el a készülékét a weboldal használatához.

Dr. Pataky Nóra

Dr. Pataky Nóra

A tanácsadás a belső erőforrások mobilizálására irányul, a személyes igények, vágyak hangsúlyosabb előtérbe kerülése során jobban megérti saját magát a kliens.

Ezáltal harmonikusabban tud kapcsolódni a külső elvárásokhoz, munkahelyi szerepeihez, hatékonyabb egyensúlyt tud találni a mindennapokban is.

2005-ben végeztem a Debreceni Egyetemen, majd a SOTE-ÁOK-on klinikai szakpszichológus végzettséget szereztem, 2014-ben pedig doktoráltam pszichológiából.

Az évek során tapasztalatot szereztem gyermekkel, felnőttekkel és családokkal való munkában is.

Gyakran dolgozom csoportokkal önismereti célból, stressz- és konfliktuskezelési kérdésekre irányulva, düh- és indulatkezelési nehézségek során és a kiégés megelőzése céljából.

Hiszek abban, hogy a résztvevő a tanácsadási folyamat eredményeként, a személyes kapcsolataiban és a munkájában is minőségi változást lesz képes kialakítani és megélni.

Az évek alatt kiemelten foglalkoztam a tehetség témakörével (azonosítás, fejlesztés, tehetséges személyiség), a szorongás kezelésével és a teljesítményhez való viszonyával, a személyes- és társas hatékonysággal, a szociális kompetenciák fejlesztésével, illetve a problémás viselkedéssel.

A pszichológus és  tanárképzésben is részt veszek egyetemi oktatóként a Debreceni Egyetem Pszichológiai Intézetében.